Nieuwe dakpannen

Bent u op zoek naar nieuwe dakpannen? Als dakpannen specialist hebben we nieuwe dakpannen niet op voorraad. Wij kunnen in principe elk soort dakpannen aan u leveren van BMI Monier, Wienerberger en Nelskamp.  Als u uw keuze heeft gemaakt, bestellen wij deze bij de fabriek. Vanuit de fabriek worden ze rechtstreeks bij u thuis geleverd. U kunt kiezen uit verschillende soorten, maten en kleuren dakpannen. Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen met uw keuze. Handelsonderneming ter Meer heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Samen gaan we op zoek naar de juiste dakpan. Heeft u bijvoorbeeld onderhoud, renovatie of wilt u een compleet nieuw dak? Wij adviseren u graag met plezier. Neem gerust contact met ons op voor vragen.
 

Passende prijs voor nieuwe dakpannen

Nieuwe dakpannen kunnen prijzig zijn maar het is de investering zeker waard. Wist u dat dakpannen langer dan 50 jaar mee kunnen gaan? Wij bieden nieuwe dakpannen in grote partijen aan voor een mooie prijs. U kunt bijvoorbeeld een dakpan meenemen, zodat we meest geschikte dakpan samen kunnen uitzoeken.
 

Voordelen nieuwe dakpannen

Naast dat wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben over onze nieuwe dakpannen, zitten er nog meer voordelen aan verbonden. Denk dan aan:

  • Een mooi, schoon en lekkage vrij dak.
  • Een make-over voor uw huis.
  • Dakpannen kunnen langer dan 50 jaar mee gaan.
  • Kunnen goed worden gebruikt bij restauratie en reparatie.

Gebruikte dakpannen

Het kan zijn dat uw oog valt op gebruikte dakpannen. Hier zitten ook veel voordelen aan verbonden. Denk bijvoorbeeld aan milieuvriendelijk, past goed in de leefomgeving en zorgen voor een retro en authentiek karakter. Ook in
gebruikte dakpannen hebben wij een ruim aanbod. Lees hier meer over onze gebruikte dakpannen.
 

Contact

Wij helpen en adviseren u graag met onze deskundigheid. Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Kom gerust langs, neem contact op als u vragen heeft of vraag vrijblijvend een offerte aan.