Gebruikte dakpannen

Bent u op zoek naar gebruikte dakpannen? Handelsonderneming ter Meer beschikt over duizenden dakpannen in verschillende soorten, maten en kleuren. Omdat wij zo’n uitgebreid assortiment
hebben, is de kans groot dat u de dakpannen vindt die u zoekt. Als u verschillende dakpannen thuis heeft liggen, is het belangrijk dat u wel dezelfde soort dakpan meeneemt die op uw dak ligt. Heeft u hier vragen over kunt u altijd bellen. Verder kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen of langskomen.
 

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Onze voorraad gebruikte dakpannen is van uitstekende kwaliteit en de dakpannen die wij aanbieden hebben een mooie prijs. Wilt u weten wat de prijs is, neem dan contact op. Bovendien is alles gesorteerd op soort, merk en kleur. Als u een specifieke dakpan zoekt, kunt u contact met ons opnemen.
 

Voordelen tweedehands dakpannen

Naast dat wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben over onze gebruikte dakpannen, zitten er nog meer voordelen aan verbonden. Denk dan aan:
 
  • Beter voor het milieu.
  • Dakpannen kunnen langer dan 50 jaar meegaan.
  • Uitstraling van een gebruikte dakpan past goed in iedere leefomgeving.
  • Zorgt voor een retro en authentiek karakter.
  • Kan goed worden gebruikt bij renovatie en restauratie.

Nieuwe dakpannen

Zijn gebruikte dakpannen toch niet wat u zoekt? Dan bent u bij ons ook op de juiste plek. Als u op zoek bent naar nieuwe dakpannen, hebben wij ook een uitgebreid aanbod van verschillende dakpannen waar u uit kunt kiezen. Nieuwe dakpannen zijn niet op voorraad. Deze worden rechtstreeks vanaf de fabriek bij u geleverd.
 
Wij kunnen in principe elk soort dakpannen aan u leveren van BMI Monier, Wienerberger en Nelskamp. Onze nieuwe dakpannen zijn uitermate geschikt voor professionele verwerking, maar ook voor
de particulier. Nieuwe dakpannen kunnen langer dan 50 jaar mee en hebben 3 jaar fabrieksgarantie. Lees hier meer over nieuwe dakpannen.
 
overview_terrein_dakpannenhandel_ter_meer

Enkele dakpannen die wij kunnen leveren

Wil je meer weten over de verschillende dakpannen, neem dan contact met ons op of kom bij ons langs.

Contact

Wij helpen en adviseren u graag met onze deskundigheid. Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs aan de Dorpsstraat 84 in Koekange.
 
U kunt ook een voorbeeld dakpan meenemen. Dan kunnen wij u nog gerichter van dienst zijn. Meteen een offerte aanvragen kan
ook, dat kunt u doen via onderstaande knop.